Shockwavetherapie

Veel mensen hebben last van een tenniselleboog, hielspoor, achillespees of schouderverkalking. Velen van hen hebben diverse behandelmethoden geprobeerd maar blijven klachten houden. Een succesvolle methode om deze pijn te behandelen is Extracorporeal ShockWave Therapy (ESWT). Deze methode is vergelijkbaar met de werking van een niersteenvergruizer. Door middel van gefocusseerde schokgolven wordt de pijnlijke plek behandeld. Een operatie kan hierdoor in veel gevallen worden voorkomen.

header-home

Met ESWT (Extra Corporeal Shockwave Therapy kunt u vaak snel van uw pijn af zijn zonder een operatie. Chronische pijnklachten in spieren en pezen zijn vaak behandelbaar met deze nieuwe vorm van pijnbestrijding. Bijvoorbeeld de tenniselleboog, golferselleboog, pijnlijke achillespees, runnersknee of jumpersknee en hielspoor.

ESWT wordt beschouwd als één van de meest innoverende ontwikkelingen in de recente pijnbehandeling van het bewegingsapparaat. In tegenstelling tot conventionele behandelmethodes wordt met shockwavetherapie de pijn rechtstreeks bij de oorsprong bestreden zonder medicatie of chirurgie.

Bij Revalidatie Groningen beschikken we over twee gefocusseerde shockwaveapparaten van de firma Richard Wolf.

 


Neem contact met ons op

Ga naar contact
Onderdeel van Wagenmakers healthcare