Patiënten ervaringen

Schouderpijn

Ik had 7 jaar last gehad van mijn rechter schouder. Het was zelfs zo erg dat ik niet eens meer een koekenpan op kon tillen. Uiteindelijk heb ik geaccepteerd dat ik er mee moest leren leven. Toen kreeg ik 1 tot 2 keer per jaar een slijmbeursontsteking en heeft mijn huisarts me doorgestuurd naar het ziekenhuis om röntgenfoto’s te laten maken. Toen bleek, na het maken van röntgenfoto’s dat ik kalk in mijn schouder heb en dat daardoor de pijnlijke ontstekingen ontstaan. Een operatie was een overweging waard, maar dan zou ik 3 maanden uit de running zijn.
Toen las ik in de gezinsbode de advertentie van Revalidatie Groningen over de Shockwave behandeling. Ik dacht: “Erger kan het niet worden”, dus heb ik een afspraak gemaakt.
Al na de eerste behandeling ging het stukken beter met mijn schouder en na 4 behandelingen was de pijn helemaal weg. Ik kan nu alles weer doen, zelfs een plafond schilderen! Ik vind het nog steeds een wonder en ben er elke dag blij om!

Mevr. S.H. (39 jaar) Groningen

Kniepijn

Ik ben een 24 jarige student uit Groningen. Ik doe veel aan duursport, namelijk hardlopen, zwemmen en fietsen. Helaas kreeg ik halverwege januari na een halve marathon last van een overbelaste patella pees van mijn linker knie. Ik had last bij wandelen, traplopen en fietsen ging helemaal niet meer. Na twee weken rust verbeterde er niks en heb ik op internet gezocht naar een therapie. Ik kwam al snel op de website van dhr. Wagenmakers en de shockwave therapie. De therapie zou het herstel moeten versnellen. Tijdens mijn eerste behandeling heb ik 2000 shocks gehad en er was zeker een verbetering te voelen, maar kon nog steeds niks zonder pijn. 10 Dagen later was de tweede behandeling, dit keer 3000 shocks. De pijn was volledig verdwenen na deze behandeling! Helaas na 3 dagen kreeg ik toch weer iets last, maar dit verdween de volgende dag weer. Ik heb het sporten heel langzaam opgebouwd met wandelen en korte stukjes rustig hardlopen, maar de pijn is niet meer terug gekomen! Twee weken na de laatste behandeling kon ik weer 5 kilometer pijnloos hardlopen en daarna heb ik de trainingen weer snel kunnen uitbreiden! Ik ben heel erg tevreden over de therapie en had niet zo snel zo’n goed effect verwacht! De behandeling is wel vrij pijnlijk, maar de moeite waard!

H.G. (24 jaar) Groningen


Neem contact met ons op

Ga naar contact
Onderdeel van Wagenmakers healthcare